Emne Progress:

For at du får mest muligt ud af dette kursus, er det vigtigt, at du forstår meningen.

Gå gennem kursets tekster og eksempler i det tempo der passer dig, og stop gerne op og bliv lidt længere ved de ting, som rører noget i dig.

Brug al den tid, du har brug for. Hastværk er lastværk, som man siger.

Her er nogle af de muligheder, jeg ser, for hvordan du går gennem kurset:

1) Du kan vælge at tage kurset et afsnit af gangen, og være nysgerrig på, hvordan du er påvirket i din hverdag, af eksemplerne i de tekster du læser.

2) Du kan plukke de afsnit ud, der lige springer dig i øjnene, og gennemgå dem, på den måde, du har brug for.

3) Du kan gennemgå hele kurset, ved først at skimme materialet og derefter går gennem kurset, som beskrevet i afsnittene herover.

4) Du kan vælge lige nøjagtig den form, som du har brug for.

Min anbefaling er, at du skimmer kurset igennem og at du derefter gennemgår hele kurset, hvor du fordyber dig mest i de afsnit, du har brug for. Der er en løbende udvikling fra beskrivelse til beskrivelse og du vil være langt bedre rustet til de sidste beskrivelser, hvis du også har været igennem de foregående.

Løs opgaverne! Skriv svarene på et stykke papir. Det giver en helt anderledes dyb virkning, at få svarene ud gennem hånden og tilbage gennem øjnene.

Du skal arbejde med opgaverne, for at få det optimale udbytte af kurset. Du har brug for, at din bevidsthed er med. På denne måde kan du ændre dine overbevisninger om dig selv, på en god og konstruktiv måde.

Gentag kurset! Du kan tage kurset lige så mange gange, som du har lyst.