Emne Progress:

For at du kommer godt i gang med kurset Kend din angst – og slip den, er der lidt mere praktisk information:

Du har fået mail
Samtidig med at du har fået adgang til dette kursus, er der blevet sendt en mail til dig. Det er den første ud af fem mail, der hører til dette kursus. Følg instruktionerne i den fremsendte mail, for at aktivere fremsendelse af de øvrige mail, der hører til dette kursus. Du skal følge den første mails instruktioner indenfor 24 timer efter modtagelsen, for at aktivere din mail som korrekt modtage-mail. Ellers vil din mailadresse blive slettet.

Kan du ikke se mailen i din indbakke, så tjek din spammappe eller andre mapper, hvor din udbyder placerer mail med reklame. Hvis du finder den der, skal du sætte mailen / Livsdesigner.dk på listen over godkendte modtagere, for at sikre, at alle kursets mail lander i din indbakke.

Hvorfor så bøvlet
Hvorfor kan du ikke bare modtage mail, når du er tilmeldt kurset? Fordi det er et lovkrav, at du bekræfter at du ønsker at modtage dem. Det beskytter dig mod, at andre kan melde dig til, så du bliver generet af mail, du ikke har bedt om.

Fraskrivelse af ansvar
Dette kursus bygger på teoretisk viden og praktisk anvendelse af denne teori. Indholdet tager derfor ikke højde for din aktuelle situation. Dette bør du huske, mens du gennemgår kurset. Kurset er tænkt som en vejledning til, hvordan du kan arbejde med din angst, så den bliver mindre og i bedste fald forsvinder.

Dette kursus kan ikke erstatte sundhedsfaglig hjælp. Hvis du er i anden behandling for angst, kontakt da evt. din læge/behandler for hjælp til at vurdere, om dette kursus er relevant for dig.

Copyright
Alt indhold i dette kursus er underlagt gældende lov om copyright. Copyright tilhører Livsdesigner v/Steen Andersen. Ingen dele af indholdet må gengives eller videregives uden forudgående skriftlig tilladelse.

(c) Copyright Livsdesigner v/Steen Andersen 2020, All Rights Reserved.