Spørgsmål og svar

Svar på relevante spørgsmål

Hvad står Livsdesigner Medlemsklub for?

Formålet med Livsdesigner Medlemsklub er at udbrede kendskabet til personlig udvikling. Kendskabet gives som formidling af viden og erfaring i en form, hvor du som bruger vil kunne gå til og fra og tage de indspark du har brug for i dit eget tempo. Materialet der er tilgængeligt gennem Livsdesigner Medlemsklub har udspring i mange forskellige kilder. Det kan være psykologiske, terapeutiske, religiøse eller andre kilder. Alle informationer gives uden krav på, at de er sandheder. Du må selv vurdere, hvor vidt materialet passer til netop dig i den livsfase, du er i lige nu. Eneste garanti er, at materialet giver mening for nogen.

Hvad er personlig udvikling?

Personlig udvikling er udvikling over tid. det betyder, at du om lidt ikkegør alle ting nøjagtig samme måde, som du gøre i dag eller som dugjorde i går. Når du er Obs i livet og er villig til at arbejde med deudfordringer livet giver, har du i praksis ikke brug for flere input. Du kanhave glæde af støtte og vejledning, du nemmere at komme igennemde udfordringer livet stiller dig overfor. Her kan LivsdesignerMedlemsklub være en mulighed.

Er personlig udvikling hjernevask?

Joh, der kan vi vel godt sige. Og det er vel også formålet. Du har tillærtdig en bestemt adfærd op gerne dit liv. De områder, som du vil ændre tilnoget andet eller helt slippe, kan du aflære igen. Det er vel en form forhjernevask 🙂

Er Livsdesigner Medlemsklub for mig?

Måske. Du har mulighed for at lave en første vurdering ved at se det gratis materiale, der ligger. Du er også velkommen til at melde dig til et Intro medlemsskab. Det koster kun din registrering. Her finder du smagsprøver på, hvad Livsdesigner Medlemsklub indeholder. Hvis du melder dig til et Standard medlemsskab, har du mulighed for at betale for en måned ad gangen. Der er ikke anden binding, og her vil du se det samlede indhold i medlemsklubben.

Må jeg bruge materialet i min egen undervisning?

Nej, som udgangspunkt du ikke. Hvis du har været gennem etLivsdesigner Mentorforløb, giver det dig nogle ekstra muligheder, hvorbrug af materialet kan være inkluderet.

Hvem kan blive medlem?

Alle, der som enkeltpersoner ønsker at få adgang til det indhold, der ligger ved Livsdesigner Medlemsklub kan optages som medlem. Firmaer, behandlere og terapeuter kan optages som enkeltpersoner. CVR registrering er ikke mulig. Ønsker du, at din virksomhed får adgang til Livsdesigner Mentorforløb, er der brug for, at vi lige vender modellerne sammen. I givet fald kan du kontakte mig – Steen Andersen – via kontaktformularen for at aftale nærmere.