Beskrivelse af kurset

 

Angst kan påvirke livet og hverdagen på mange måder. Den angst du kan opleve i din hverdag, er typisk en følge af manglende selvsikkerhed, der skyldes manglende selvværd og manglende selvtillid. Dette kursus i angsthåndtering hjælper dig til at styrke dit selvværd og din selvtillid.

“Kend din angst – og slip den” er målrettet til personer med situationsbestemt angst (social angst, eksamensangst, jalousi, præstationsangst …)*.

*) Har du angst, som kræver lægelig behandling, skal du søge hjælp i sundhedssystemet.

“Kend din angst – og slip den“ gennemgår mere end 10 forskeliige typer af angst. Du ser bagom angsten, for at finde forståelse for, hvordan den virker. Med den større forståelse, er det nemmere at slippe angsten.

“Kend din angst – og slip den” hjælper dig til

 

  • En harmonisk hverdag.
  • Oplevelser med succes.
  • Mod og handlekraft.
 “Kend din angst – og slip den” fortæller dig

 

  • Hvordan angst virker.
  • Hvor angst kommer fra.
  • Hvordan angst forstærkes.
“Kend din angst – og slip den” viser dig

 

  • Hvordan dæmpes angst.
  • Metoder til at slippe angst.
  • Sådan får du virkning.

Du kan se eksempler på videoer fra udvalgte lektioner på Youtube: Offentlig playliste for “Kend din angst – og slip den”.

Livsbekræftende

Efter vores samtale har jeg brugt flere af de sætninger Steen “gav” mig, når jeg har opdaget at jeg ikke var tillidsfuld i forhold til min udvikling. Det har været meget virksomt og betyder at jeg hurtigere kan tilgive mig selv og komme videre i det positive/livsbekræftende spor.

Skrevet af Anita W

Livsglæde og positivitet

Jeg er blevet hjulpet til at forstå hvorfor mit liv det var så svært, er i dag kommer ud på den anden side. Jeg er blevet mere livsglad og mere positiv. Før så jeg meget negativt og sort på det hele. Jeg sagde før i tiden at min liv var sort og hvidt, sådan er det ikke mere efter Steen har hjulpet mig.

Skrevet af Niklaes R

Gentagelse styrker

Jeg vil blot lige sige tak for din email serie De 3 trin til Succes. Jeg følger nu kurset for anden gang og kan kun sige at det virker. Jeg er godt i gang med at vende mit pessimistiske livssyn og ikke mindst mit negative syn på mig selv og jeg ser resultater hver dag.

Skrevet af Trine B